Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Štefánik novou posilou Slovana, s klubom podpísal 4-ročnú zmluvu

Na snímke Samuel Štefánik. Foto: TASR/Michal Svítok

Dvadsaťdvaročný Štefánik zamieril do Holandska vlani v septembri z Trenčína. Za Nijmegen odohral 22 zápasov s bilanciou tri góly.

Bratislava 11. augusta (TASR) - Úradujúci slovenský futbalový majster Slovan Bratislava získal do svojich radov novú posilu. Najbližšie štyri roky bude dres "belasých" obliekať stredopoliar Samuel Štefánik. Dvojnásobný slovenský reprezentant v uplynulej sezóne pôsobil v holandskom klube NEC Nijmegen.

Dvadsaťdvaročný Štefánik zamieril do Holandska vlani v septembri z Trenčína. Za Nijmegen odohral 22 zápasov s bilanciou tri góly. Klub však v minulom ročníku Eredivisie vypadol z najvyššej súťaže a následne sa rozhodol prejsť na úspornejší režim. Slovan sa s vedením NEC dohodli na podmienkach transferu a v pondelok popoludní dotiahli aj všetky formality. Bratislavčania na svojom oficiálnom klubovom webe oznámili, že Štefánika doplnia na súpisku pre play off Ligy majstrov 2014/15. Súperom Slovana v boji o účasť v skupinovej fáze LM bude bieloruský šampión BATE Borisov.