Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

V Myjave postihla epidémia 14 hráčov, duel s Moravcami odložili

Spartaka Myjava, archívne foto Foto: FOTO TASR - Radovan Stoklasa

Oficiálny facebookový profil myjavského klubu vo štvrtok uviedol, že spomedzi 22 hráčov v kádri má 14 z nich zvýšenú teplotu a virózia zasiahla aj členov realizačného tímu.

Myjava 13. marca (TASR) - Sobotňajší duel 22. kola futbalovej Corgoň ligy medzi Spartakom Myjava a ViOn-om Zlaté Moravce sa neuskutoční. Dôvodom je veľká v maródka v tíme "kopaničiarov", duel sa tak odohrá v náhradnom termíne v utorok 1. apríla o 19.00 h.

Oficiálny facebookový profil myjavského klubu vo štvrtok uviedol, že spomedzi 22 hráčov v kádri má 14 z nich zvýšenú teplotu a virózia zasiahla aj členov realizačného tímu. Vedenie Spartaka konzultovalo situáciu so Slovenským futbalovým zväzom a Úniou ligových klubov a duel sa napokon tento víkend hrať nebude. Náhradným termínom bude utorok 1. apríla.

"Fanúšikovia, ktorí si už kúpili lístky, si ich môžu nechať - budú platiť na zápas v náhradnom termíne. Ak nie, budú môcť zakúpené lístky vrátiť na sekretariáte klubu v športovej hale na Marečkovej ulici a dostanú naspäť peniaze," píše sa v stanovisku myjavského klubu.

Spartak Myjava vstúpil do jarnej časti sezóny prehrou 0:3 doma s Ružomberkom, minulý víkend si zverenci Radúza Dorňáka pripísali bod za remízu 2:2 so Žilinou. V tabuľke im patrí piata priečka so stratou 17 bodov na vedúci Slovan Bratislava.