Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Mladík Bednár sa dohodol s Dunajskou Stredou na štvorročnej zmluve

Na snímke zľava športový riaditeľ DAC Jan Van Daele, majiteľ klubu Oszkár Világi, manažér mládežníckej akadémie Krisztián Németh. Foto: TASR/Martin Baumann

Devätnásťročný defenzívny hráč absolvoval v dorasteneckom veku skúšky vo viacerých zahraničných kluboch.

Dunajská Streda 5. septembra (TASR) - Slovenský futbalista Martin Bednár sa dohodol na štvorročnej zmluve s fortunaligovým klubom FC DAC 1904 Dunajská Streda. Doterajšieho hráča MFK Zemplín Michalovce čakali v stredu zdravotné testy a po ich úspešnom absolvovaní mal na Žitnom ostrove podpísať kontrakt do konca sezóny 2021/2022.

"Vieme, že Martin mal viaceré ponuky, vrátane zahraničia, no vo finálnej fáze si vyberal medzi nami a Žilinou. Sme veľmi radi, že ho náš projekt presvedčil a som si istý, že urobil dobré rozhodnutie. Vítam ho v našom klube a želám mu veľa spoločných úspechov. Dobre vieme o jeho talente a verím, že ho bude potvrdzovať aj u nás každý týždeň," uviedol športový riaditeľ DAC-u Jan Van Daele pre oficiálnu klubovú webstránku. Devätnásťročný defenzívny hráč absolvoval v dorasteneckom veku skúšky vo viacerých zahraničných kluboch ako FC Valencia, FC Liverpool, Legia Varšava či Atalanta Bergamo.