Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Fortunaliga

Futbalisti ViOn-u na sústredení v Chorvátsku aj so Šašinkom

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

V tíme skončili stopér Peter Jánošík a brankár Matúš Ružinský.

Zlaté Moravce 29. januára (TASR) - Futbalisti ViOn-u Zlaté Moravce-Vráble sa od soboty pripravujú na jarnú časť Fortuna ligy v chorvátskom letovisku Makarska. Na sústredení je 20 hráčov. V tíme skončili stopér Peter Jánošík a brankár Matúš Ružinský, na hosťovanie prišiel Ondřej Šašinka z Ostravy. Informoval portál mynitra.sme.sk.

"Zvolili sme rovnaké miesto ako pred rokom, keďže vlani sa nám pobyt osvedčil. Sú tu trávnaté ihriská, dobrá klíma. Cesta z hotela autobusom na ihrisko trvá asi štyri minúty," povedal tréner ViOn-u Juraj Jarábek a vyjadril sa aj k pohybom v kádri: "Na hosťovanie prichádza Ondřej Šašinka, talentovaný český reprezentant do 20 rokov. Môže nastupovať na hrote, na ľavom krídle alebo ako podhrotový hráč. Naďalej hľadáme stopéra. Tento post nás najviac tlačí aj preto, že Karlík ešte nie je úplne vyliečený." Na skúšku prišiel aj Francúz Collet.

Fortunaligistov v utorok preverí druholigové Dugopolje a v sobotu Hajduk Split, druhý tím najvyššej chorvátskej súťaže. Na Slovensko sa vrátia v nedeľu.

Káder ViOn Zlaté Moravce-Vráble na sústredení v Chorvátsku:

Brankári: Novota, Kováč, Čočišvili
Hráči v poli: Kotula, Karlík, Nikolič, Horník, Chren, Bariš, Mateus, Ewerton, Rigo, Cleber, Bartolomeu, Šašinka, Orávik, Švec, Urgela, Jančura, Collet.