Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Päť zápasov 21. kola bude mať výkop o 15.30 h

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Dušan Hein

V tento deň nastúpia Dunajská Streda proti Senici, Žilina proti Zlatým Moravciam, Trenčín proti Podbrezovej, Ružomberok privíta Michalovce a v regionálnom derby sa stretnú futbalisti Nitry a Serede.

Bratislava 19. februára (TASR) - Zápasy 21. kola futbalovej Fortuna ligy sa v sobotu 2. marca začnú o 15.30 h. V tento deň nastúpia Dunajská Streda proti Senici, Žilina proti Zlatým Moravciam, Trenčín proti Podbrezovej, Ružomberok privíta Michalovce a v regionálnom derby sa stretnú futbalisti Nitry a Serede.

Práve tento duel odvysiela v priamom prenose RTVS. „Náš televízny partner nás požiadal o posun pôvodného začiatku o 14.00 h na neskorší čas. Zástupcovia klubov v Prezídiu ÚLK s touto žiadosťou súhlasili, a zároveň rozhodli, že o 15.30 budú mať výkop všetky sobotňajšie zápasy,“ povedal výkonný riaditeľ Únie ligových klubov Michal Mertinyák.

Predposledné kolo základnej časti FL dohrajú v nedeľu 3. marca o 18.00 h, keď sa na novom Národnom futbalovom štadióne uskutoční najslávnejšie slovenské derby Slovan Bratislava – Spartak Trnava.

Program záverečného 22. kola má jednotný začiatok – sobota 9. marca o 14.00 h. „Keďže Nitra i Sereď, majú v tomto kole vyžrebované domáce zápasy, nebudú môcť Seredčania odohrať svoje stretnutie so Spartakom Trnava na štadióne v Nitre. Zástupcovia klubu nám ako náhradné dejisko potvrdili štadión v Myjave, kde už v úvode tejto sezóny mali svoj domov v dueloch so Senicou a Zlatými Moravcami,“ doplnil v tejto súvislosti Mertinyák.