Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Ekonomika

Rezort financií chce zriadiť nákupný systém za 623.567 eur bez DPH

Ilustračná snímka. Foto: TASR František Iván

Víťaz tendra, ktorý zriadi tento systém, bude vybraný na základe ponúknutej ceny. Zákazka má byť uzatvorená od 26. apríla tohto roka do 30. 6. 2020. V tendri bude použitá elektronická aukcia.

Bratislava 19. marca (TASR) - Ministerstvo financií (MF) SR chce zriadiť dynamický nákupný systém (DNS). Slúžiť bude na zadávanie zákaziek na dodanie tovaru, ktorým sú počítačové zariadenia, tlačiarne a príslušenstvo. Ministerstvo už vyhlásilo tender, ktorý bol zverejnený vo vestníku verejného obstarávania. Rezort odhaduje, že za tieto služby zaplatí 623.567,75 eura bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

DNS má byť zriadený pre potreby rezortu financií a Úradu pre reguláciu hazardných hier. "DNS je elektronický postup zadávania nadlimitnej zákazky. Verejný obstarávateľ bude pri prijímaní žiadostí o zaradenie do DNS a následnom zasielaní výziev komunikovať so záujemcami prostredníctvom systému JOSEPHINE," uviedlo ministerstvo v opise obstarávania.

Víťaz tendra, ktorý zriadi tento systém, bude vybraný na základe ponúknutej ceny. Zákazka má byť uzatvorená od 26. apríla tohto roka do 30. 6. 2020. V tendri bude použitá elektronická aukcia. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 15. apríla tohto roka.