Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Ekonomika

RegioJet chce počas Dušičiek posilniť vyťažené vlaky o ďalšie vozne

Ilustračná snímka. Foto: TASR/František Iván

V súčasnosti však ešte väčšina vlakov RegioJet ponúka voľné miesta.

Bratislava 24. októbra (TASR) - Počas blížiaceho sa Sviatku všetkých svätých a Pamiatke zosnulých chce súkromný dopravca RegioJet posilniť najviac vyťažené vlakové spoje o ďalšie vozne.

"Vybrané vlaky budú premávať až 13-vozňové. Takáto dlhá súprava odvezie viac ako 700 cestujúcich," priblížil koordinátor PR a komunikácie spoločnosti Martin Žarnovický. Upozornil, že posilové vozne môžu byť uvedené do predaja aj niekoľko hodín pred odchodom vlaku. "Cestujúcim sa hneď na to zobrazia v internetovom rezervačnom systéme dopravcu," dodal Žarnovický.

V súčasnosti však podľa jeho slov ešte väčšina vlakov RegioJet ponúka voľné miesta. "Posledné lístky sa však veľmi rýchlo vypredávajú, preto cestujúcim odporúčame zbytočne neotáľať a kúpiť si ich čo najskôr," upozornil.

Zároveň doplnil, že počas mimoriadneho sviatku v utorok 30. októbra budú vlaky dopravcu jazdiť v rovnakom režime ako v bežný pracovný deň. "Cestujúcim nechceme zbytočne komplikovať cestovanie, a preto budeme premávať úplne bez obmedzení," konštatoval Žarnovický.