Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Bratislavský kraj

V Dunajskej Lužnej sa otvára nová čerpacia stanica GAS

Foto: GAS

Ako jediní na Slovensku, GAS venuje z každého natankovaného litra na čerpacej stanici v Dunajskej lužnej 1. cent na potreby obce.

Bratislava 13. augusta (OTS) - 14. Augusta o 15:00 sa otvára nová čerpacia stanica GAS v Dunajskej Lužnej. Za prestrihnutou červenou páskou, Lužačanov bude čakať fantastický a usmievavý personál, kvalitné značkové, aditivované paliva, bezplatné tankovacie GAS karty a skutočne výnimočné ceny.

Len 14. Augusta novootvorená čerpacia stanica GAS v Dunajskej Lužnej, bude predávať aditivované palivo Patron 95 a Patron Diesel len za 1,000 Euro za liter!

Foto: GAS


GAS chce byť dobrým susedom aj pre obyvateľov Dunajskej Lužnej. Preto dnes ako jediní na Slovensku, GAS venuje z každého natankovaného litra na čerpacej stanici v Dunajskej lužnej 1. cent na potreby obce, a v tomto prípade na potreby tých najmenších – na nové ihrisko pre obecnú materskú škôlku v Dunajskej Lužnej.

Unikátne počítadlo na streche, v priamom prenose bude zobrazovať koľko prostriedkov sa už nazbieralo.

O spoločnosti:
GAS je slovenská spoločnosť založená v roku 2002. Jej hodnotami sú odbornosť, kvalita produktov a služieb, zodpovednosť voči svojmu okoliu a výnimočnosť vo všetkom. V roku 2014 spoločnosť dosiahla výnimočný úspech, keď podľa prestížneho medzinárodného mesačníka Fast Company, umiestnili v TOP 9 "Najúžasnejších čerpacích staníc v histórii". GAS spolupracuje len s certifikovanými dodávateľmi palív, ako OMV, Slovnaft alebo Unipetrol. GAS prevádzkuje 14 čerpacích staníc na Slovensku a neustále sa rozširuje.