Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Poslanec NR SR Alojz Hlina zavádza ohľadne bigboardu

Foto: Akzent BigBoard, a.s.

Spoločnosť Akzent BigBoard, a.s. sa ohradzuje voči nepravdivým tvrdeniam, ktoré uvádza pán poslanec NR SR Alojz Hlina vo vzťahu k reklamnému zariadeniu v lokalite Panónska cesta - Most SNP.

Bratislava 10. októbra (OTS) - Predmetné reklamné zariadenie je legálne a je umiestnené na základe riadne vydaného povolenia MČ Bratislava - Petržalka č.j. UKSP-18811-TJ/10,11,12-Ko 28, ktoré nadobudlo právoplatnosť 20.6.2012. Pánovi poslancovi bolo umožnené do predmetného stavebného povolenia nahliadnuť, napriek tomu však zariadenie označil za nelegálne.

Neoprávnené konanie a nepravdivé tvrdenia pána poslanca považujeme za hrubo zavádzajúce a spoločnosť Akzent BigBoard, a.s. zváži ďalší postup voči takémuto konaniu, predmetom ktorého je úmyselné poškodzovanie dobrého mena.

Je zarážajúce, že poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Alojz Hlina nerešpektoval ani výzvy príslušníkov policajného zboru SR, aby upustil od neoprávneného poškodzovania cudzích práv, pričom odmietal opustiť reklamné zariadenie a týmto svojím konaním ohrozoval a stále ohrozuje plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky na tomto mimoriadne frekventovanom mieste.