Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia zadržala páchateľa prepadnutia banky v Malackách

Na snímke z bezpečnostnej kamery páchateľ počas prepadu banky v Malackách 4. apríla 2014. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

V prípade preukázania viny hrozí obvinenému sedem- až 12- ročný trest väzenia.

Bratislava 4. apríla (TASR) - o necelých dvoch hodinách sa polícii podarilo zadržať muža, ktorý dnes popoludní prepadol banku na Záhoráckej ulici v Malackách. Páchateľa, 49-ročného Rudolfa z Malaciek, už vyšetrovateľ obvinil z trestného činu lúpeže.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Karina Považanová, muža zadržali v jednom z bytov na Veľkomoravskej ulici v Malackách. "Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov je vyšetrovateľ pripravený podať podnet k návrhu na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby," uviedla Považanová. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému sedem- až 12- ročný trest väzenia.

K prepadnutiu banky na Záhoráckej ulici v Malackách prišlo dnes približne o 13.45 h. Do pobočky banky, kde sa v tom čase nachádzal jeden klient, prišiel muž a pod hrozbou použitia noža žiadal o vydanie finančnej hotovosti do pripravenej igelitovej tašky. Keď mu však peniaze pracovníci banky odmietli vydať, utiekol. Pri incidente nikto neutrpel zranenie.