Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Bratislavský kraj

Na diaľnici D1 sa zrazili tri autá, zranenú ženu odvážal vrtuľník

Ilustračné foto Foto: TASR/Vladimír Benko

Pri dopravnej nehode zasahujú seneckí a trnavskí hasiči. Doprava je obmedzená, príčiny nehody vyšetruje polícia.

Bratislava 16. januára (TASR) - Na diaľnici D1 na 30. kilometri sa dnes ráno zrazili tri osobné automobily, 40-ročnú vodičku odviezol vrtuľník. Pri dopravnej nehode zasahujú seneckí a trnavskí hasiči. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Zasahovali spolu desiati hasiči na dvoch autách. Okrem iného museli vyprosťovať zakliesnenú zranenú osobu, ktorú podľa informácií krajského riaditeľstva po vyprostení odviezla do nemocnice letecká záchranná služba.

Na mieste sú aj policajti, ktorí dopravnú nehodu dokumentujú. Vodičov upozorňujú na dopravné obmedzenia. "V súčasnosti je D1 v km 30 prejazdná len v jednom jazdnom pruhu. Vodičov preto žiadame, aby v danom úseku zvýšili svoju pozornosť a riadili sa pokynmi dopravnej polície na mieste," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Materiálnu škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na 18.000 eur. Presné príčiny dopravnej nehody vyšetruje polícia. Vodiči nešoférovali pod vplyvom alkoholu.

O včerajšej tragickej nehode si prečítajte TU.