Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislavský kraj

Cyklistovi strážil bicykel policajt, on odvolil v helme

Ilustračné foto Foto: TASR

Marek vraví, že spomedzi kandidátov na prezidenta Slovenskej republiky mal troch finalistov.

Bratislava 15. marca (TASR) – V jednej zo škôl v bratislavskej Petržalke sa dnes volilo aj v cyklistickej helme a úbore. K volebnej urne na Základnej škole Dudova takto prišiel odovzdať svoj hlas 37-ročný Bratislavčan Marek. Bicykel medzitým nechal postrážiť policajtovi.

"Bicykloval som z hrádze a cestou domov som si povedal, že idem hneď aj odvoliť. Pred školou som poprosil policajta, aby mi postrážil bicykel. Ten súhlasil, a tak som rýchlo vybehol aj v helme do volebnej miestnosti," priblížil pre TASR Marek s úsmevom. Podotkol, že volebnú komisiu volič v cyklistickej helme a cyklistickom úbore celkom pobavil. "Chcem takto poďakovať aj pánovi policajtovi, že mi pred školou na chvíľu postrážil bicykel," odkázal policajtovi.

Marek vraví, že spomedzi kandidátov na prezidenta Slovenskej republiky mal troch finalistov. "Do dnešného rána mi ostali dvaja, za ktorých som vedel, že môžem bez problémov hlasovať. Keď som si prevetral hlavu na bicykli, kde aj dosť fúkalo, rozhodol som sa," dodal.

Pripomenul, že nepatrí medzi ľudí, ktorí sa volieb nezúčastňujú, a potom frflú, akých má Slovensko politikov. "Preto chcem aktívne využiť svoje právo môcť rozhodnúť o tom, kto nás bude zastupovať," zdôraznil.