Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Bratislavský kraj

Budovu Okresného úradu v Senci vykradli, polícia po páchateľoch pátra

Ilustračné foto Foto: TASR

Z budovy si páchatelia odniesli samoobslužný platobný kiosk s hotovosťou.

Bratislava 16. januára (TASR) - Budovu Okresného úradu v Senci vykradli dnes v noci neznámi páchatelia. Polícia po nich pátra, o pomoc žiada aj verejnosť. Z budovy si odniesli samoobslužný platobný kiosk s hotovosťou. O akú sumu išlo, zatiaľ nie je známe. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

K vlámaniu malo prísť v noci okolo 1,30 h. Na svedomí ho majú mať traja muži oblečení v čiernom, ktorí mali mať na hlave kukly. Pohybovať sa mali na motorovom vozidle typu combi, tmavej farby, nezistenej značky.

"Podľa doterajšieho vyšetrovania neznámi páchatelia prekonali uzamknutú kovovú bránu. Následne vnikli do objektu Okresného úradu, kde zaparkovali motorové vozidlo nezistenej značky. Potom vnikli do prízemného vestibulu, odkiaľ odcudzili samoobslužný platobný kiosk s dosiaľ nezistenou finančnou hotovosťou a z miesta ušli na motorovom vozidle," opísala Považanová.

Škodu, ktorá vznikla krádežou a poškodením majetku, zatiaľ nevyčíslili. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. "Ďalšie okolnosti krádeže sú predmetom vyšetrovania," doplnila Považanová.