Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Bratislavský kraj

Na terase bratislavského obchodného centra bude vankúšová vojna

Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo

Na terase obchodného centra na Trnavskom mýte organizuje v piatok Mestský parlament mladých Vankúšobranie.

Bratislava 4. septembra (TASR) – V hlavnom meste sa rozpúta v piatok 5. septembra vankúšová vojna. Na terase obchodného centra na Trnavskom mýte organizuje Mestský parlament mladých Vankúšobranie. Nultý ročník akcie má ukázať, že s letom sa dá rozlúčiť aj zaujímavejšie, ako len sedením doma pri počítači či televízii, informovala TASR Martina Halušková z referátu mediálnej komunikácie hlavného mesta.

"Jedinou podmienkou je doniesť si so sebou dobrú náladu, vankúš a kamarátov. Hlavu v smútku nemusia mať ani náhodní okoloidúci, ktorí by sa chceli do vankúšového zápolenia zapojiť, pre nich majú organizátori pripravených pár voľných vankúšov," vraví Halušková. O zábavu sa postará kapela Unisex, rapperi Revansa & Karosa a návštevníci uvidia aj ukážky bojových umení či kreslenie si na vankúš. Vstup na podujatie je voľný, začína sa o 16.00 h.

Mestský parlament mladých začal pôsobiť ešte v roku 2006. Jeho členmi sú deti a mladí ľudia vo veku od 13 do 25 rokov, ktorí sú žiakmi bratislavských základných, stredných a vysokých škôl. Parlament prezentuje ich záujmy, upozorňuje na problémy či poskytuje možnosť sa k nim vyjadrovať.