Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po lupičovi zo stávkovej kancelárie

Policajti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža, ktorý v piatok lúpil v stávkovej kancelárii na Mýtnej ulici v Bratislave.K lúpeži došlo 27. marca okolo 16.30 h. Foto: TASR/KR PZ

Zamestnanca zamkol v stávkovej kancelárii a ušiel smerom na Račianske mýto.

Bratislava 2. apríla (TASR) - Policajti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža, ktorý v piatok lúpil v stávkovej kancelárii na Mýtnej ulici v Bratislave.

K lúpeži došlo 27. marca okolo 16.30 h. "Páchateľ, maskovaný kuklou na hlave, sa pod hrozbou použitia zbrane zmocnil takmer 2430 eur. Zamestnanca zamkol v stávkovej kancelárii a ušiel smerom na Račianske mýto," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. V čase lúpeže sa v stávkovej kancelárii nenachádzali ďalšie osoby a prepad sa zaobišiel bez zranení.

Podľa polície mal páchateľ na hlave kuklu a čierne oblečenie. Vysoký bol približne 170 centimetrov.

"V tejto súvislosti sa obraciame na občanov, ktorí by nám vedeli o mužovi na fotografiách poskytnúť akékoľvek informácie, aby zavolali na bezplatné číslo polície 158, prípadne to oznámili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uzavrela Kurucová.