Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Polícia zadržala bratislavského dílera, našli u neho 570 dávok drogy

Novozámockí policajti zadržali vo štvrtok 7. júna 2018 osobu, ktorá jazdila na aute ukradnutom pred mesiacom v Trnavskom kraji. Zadržaný 33-ročný muž dobrovoľne vydal policajtom jednu prázdnu zatavenú striekačku, jedno priesvitné umelohmotné vrecko s bielou kryštalickou látkou a jednu kovovú fajku. Foto: TASR/KR PZ Nitra

Bratislavčana policajti zadržali pri osobnej prehliadke, ktorú odsúhlasil prokurátor. Následne prezreli aj jeho byt a auto.

Bratislava 12. novembra (TASR) - Policajti zadržali minulý týždeň 40-ročného muža, ktorý mal predávať drogy v bratislavských mestských častiach Vrakuňa a Podunajské Biskupice. Našli u neho tisícky eur v hotovosti, striekačky a materiál, z ktorého by sa dalo vyrobiť 570 jednotlivých dávok drogy. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Bratislavčana policajti zadržali pri osobnej prehliadke, ktorú odsúhlasil prokurátor. Následne prezreli aj jeho byt a auto. Muž podľa polície pravdepodobne dodával drogy aj do objektu na Stavbárskej ulici, ktorý je známy aj pod názvom Pentagon. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 10 - 15 rokov.