Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislava

Planý poplach v Petržalke: Výbušný systém nenašli

Ilustračná snímka. Foto: TASR – František Iván

Polícia dnes krátko pred 13.30 h prijala na linke 158 oznámenie o údajnom umiestnení výbušného systému v pobočke jednej z bánk v mestskej časti Bratislava – Petržalka.

Bratislava 8. júna (TASR) - V súvislosti s dnes prijatým oznámením o uložení výbušného systému bratislavská polícia vykonala potrebné opatrenia. Priestor a okolie pobočiek jednej z bánk v Petržalke prehľadal pyrotechnik s vycvičeným psom. Prehliadky boli ukončené s negatívnym výsledkom. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

Dodala, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy.

Polícia dnes pred 13.30 h prijala na linke 158 oznámenie o údajnom umiestnení výbušného systému v pobočke jednej z bánk v Petržalke. Pretože oznamovateľ nešpecifikoval adresu, policajti preverovali všetky pobočky banky so sídlom v Petržalke a evakuovali aj obchodné centrum v tejto mestskej časti.