Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislava

Polícia pátra po nezvestnom 24-ročnom Karolovi Astalošovi

Karol Astaloš. Foto: TASR/KR PZ

Naposledy mal oblečené rifľové nohavice modrej farby s vreckami po bokoch, tričko nezistenej farby, čiernu zimnú bundu s kapucňou s kožušinovým lemovaním.

Bratislava 16. marca (TASR) - Polícia pátra po Karolovi Astalošovi, ktorý je nezvestný od soboty (14.3.). Mladého 24-ročného muža videli naposledy v tento deň v jeho zamestnaní na Hálovej ulici v Bratislave, približne o 9.30 hod.

"Odtiaľ odišiel na neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodal nikomu žiadnu správu. Jeho súčasný pohyb a pobyt nie je známy," priblížila bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Hľadaný Karol Astaloš, ktorý býva na Osuského ulici v Bratislave, je podľa opisu polície 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má hnedé oči, vlasy čiernej farby ostrihané nakrátko, čiernu bradu a rozsiahle tetovanie na celom tele.

Naposledy mal oblečené rifľové nohavice modrej farby s vreckami po bokoch, tričko nezistenej farby, čiernu zimnú bundu s kapucňou s kožušinovým lemovaním, šiltovku tmavozelenej farby a obuté mal čierne tenisky.

Informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného muža, môže verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.