Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

VIDEO: Na Štefánikovej ulici v Bratislave spadol na autobus strom

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Ulica je už plne prejazdná.

Bratislava 17. septembra (TASR) - Na Štefánikovej ulici v Bratislave dnes poobede spadol strom, ktorý poškodil trakčné vedenie a autobus MHD. Ulica je už plne prejazdná. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Bratislavskí policajti upozorňujú, že v uvedenom úseku sa už tvoria kolóny. "Žiadame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície, ktorá v uvedenom úseku riadi premávku," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Na Stefanikovej padol priamo pred mojimi ocami strom na trolejbus. Cela ulica neprejazdna.

Posted by Martin Chren on Donnerstag, 17. September 2015


Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojej webovej stránke informuje, že prvé spoje MHD začali týmto úsekom premávať od 17.10 h, pričom o päť minúť neskôr bola komunikácia v oboch smeroch prejazdná. "Podľa cestovného poriadku však budú všetky spoje premávať až približne o dve hodiny," upozorňuje cestujúcich DPB.



Strom, ktorý dnes popoludní spadol na Štefánikovej ulici, poškodil trakčné vedenie a autobus MHD. Z tohto dôvodu bola ulica v smere na Hlavnú stanicu plne uzatvorená a tvorili sa kolóny. Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Bratislave pre TASR uviedlo, že pri páde stromu nebola zranená žiadna osoba.

Bratislavskí hasiči boli dnes viackrát vyslaní k popadaným stromom


Bratislavskí hasiči boli dnes pre silný vietor vyslaní takmer k desiatim zlomeným alebo spadnutým stromom. TASR o tom informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Hasiči dnes v hlavnom meste zasahovali na Štefánikovej ulici, kde zlomený konár poškodil trakčné vedenie a autobus MHD. Pomoc hasičov bola potrebná aj na uliciach Trenčianska, Včelárska a Vrbenského.

"Silný vietor komplikuje situáciu aj teraz. Hasiči stále zasahujú na Leškovej, Starohájskej a Studenohorskej ulici a v Slovenskom Grobe," podotkla Farkasová.