Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislava

V Bratislave zmizol luxusný prsteň. V hodnote niekoľkých stotisíc eur

Ukradnutý luxusný diamantový prsteň Foto: Teraz.sk/ALO diamonds

Za informácie, ktoré privedú k vypátraniu páchateľov, ponúka klenotníctvo odmenu vo výške 20 000 eur.

Bratislava 8. november (Teraz.sk) - Luxusný diamantový prsteň v hodnote niekoľkých stotisíc eur zmizol v sobotu (7. novembra) dopoludnia z predajne českého klenotníctva ALO diamonds v bratislavskom obchodnom centre Eurovea. Spoločnosť o tom informovala prostredníctvom tlačovej správy. Za informácie, ktoré privedú k vypátraniu páchateľov, ponúka odmenu vo výške 20 000 eur.

"V butiku sú nainštalované kamery, ktoré zachytili podozrivých mužov. Spoločnosť ALO diamonds odhaduje, že páchatelia smerujú s najväčšou pravdepodobnosťou do zahraničia, nakoľko na území Slovenskej republiky by bol predaj podobného šperku veľmi náročný až nemožný," uvádza spoločnosť.

"Akékoľvek informácie k mužom na fotografii oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodáva firma.

Nainštalované kamery zachytili dvoch podozrivých mužov v predajni klenotníctva, z ktorej ukradli luxusný diamantový prsteň
Foto: Teraz.sk/ALO diamonds


ALO diamonds je významná česká klenotnícka spoločnosť s najširšou maloobchodnou sieťou s diamantovými šperkami v Českej republike a na Slovensku. Spoločnosť má päť luxusných butikov v Českej republike, tri na Slovensku a dva v Spojených štátoch amerických.