Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislava

Na Silvestra odstavia v Bratislave 100 automatov na lístky MHD

Ilustračné foto Foto: TASR - Michal Svítok

O odstávke informuje Dopravný podnik Bratislava na svojej webstránke. Na nej cestujúci nájdu aj zoznam automatov, ktoré budú 31. decembra odstavené až do 1. januára do približne 13.00 h.

Bratislava 29. decembra (TASR) - Počas silvestrovských osláv bude v Bratislave odstavených 100 automatov na cestovné lístky. Dôvodom je zabezpečenie proti výbuchu zábavnou pyrotechnikou. Cestujúci by si preto mali lístky radšej kúpiť v predstihu alebo cez SMS.

O odstávke informuje Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojej webstránke. Na nej cestujúci nájdu aj zoznam automatov, ktoré budú 31. decembra odstavené až do 1. januára do približne 13.00 h. "Cestujúcim odporúčame zakúpiť si lístky vopred na predajných miestach IDS BK, u provízneho predajcu (PNS) alebo zakúpiť SMS lístok," uviedol pre TASR vedúci odboru marketingu a komunikácie Zenon Mikle.

Službu SMS lístok zabezpečuje operátor a firma zabezpečujúca službu SMS lístok. Mikle pripúšťa, že môže dôjsť k oneskoreniu SMS správy s cestovným lístkom, čo by bol ale dôsledok problémov u operátorov. Dopravný podnik Bratislava to podľa Mikleho nevie ovplyvniť. "DPB však na základe skúsenosti z predchádzajúcich období nepredpokladá nápor SMS cestovných lístkov," uzavrel Mikle.