Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Nepoznáte tieto tetovania? Polícia zisťuje totožnosť zavraždeného muža

Na mužovom predlaktí na pravej ruke našli vytetovaného škorpióna. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Hlavu a časti tela obete našli pri cyklotrase v blízkosti Prístavného mosta v Bratislave.

Bratislava 11. júna (TASR) - V súvislosti s prípadom nájdenia častí ľudského tela v utorok (9.6.) v lesnom poraste popri cyklotrase v blízkosti Prístavného mosta v hlavnom meste sa Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení zavraždeného muža. TASR o tom informovala Tatiana Kurucová, bratislavská policajná hovorkyňa.



Jednotlivé časti tela našli počas ohliadky miesta činu a prehľadávania okolia v kríkovom poraste a v betónových šachtách. "Podľa doposiaľ vykonaných ohliadok ide o muža, ktorého vek sa odhaduje približne na 40 rokov, vysokého asi 185 cm," informovala Kurucová. Vlasy mal dlhé približne 3 až 4 cm. "Na hlave mal vo vlasovej časti vpravo nad ušnicou tržnú ranu cca 2,5 cm, zošitú chirurgicky, podľa vyjadrenia lekára ide o ranu čiastočne uzavretú. Na ľavej ruke na prstenníku mal obrúčku z bieleho kovu. Na pravom malíčku mal obrúčku z bieleho kovu s modrým a červeným pruhom," doplnila hovorkyňa.

Na mužovom ramene pravej ruky našli kľačiaceho anjela s roztiahnutými krídlami (na snímke vľavo) a na ramene ľavej ruky skáčuceho tigra (na snímke vpravo).
Foto: TASR - KR PZ v Bratislave


Na mužovom predlaktí na pravej ruke našli vytetovaného škorpióna a na ramene pravej ruky zase kľačiaceho anjela s roztiahnutými krídlami. Muž mal na ľavom zápästí vytetované plamene a na ramene ľavej ruky skáčuceho tigra.

Muž mal na ľavom zápästí vytetované plamene (na snímke)
Foto: TASR - KR PZ v Bratislave


"V tejto súvislosti vyzývame rodičov, priateľov muža, ktorý sa im dlhšie neozval a spoznali ho podľa tetovania či popisu, aby kontaktovali políciu na Krajskom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave, odbor kriminálnej polície, Špitálska ul. č. 14, alebo na bezplatnom čísle polície 158, urobiť tak môžu aj na najbližšom útvare PZ," dodala Kurucová.