Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Basketbal

Syn LeBrona Jamesa nepremenil v zápase ani jednu strelu

Bronny James z tímu University of Southern California sa rozohráva pred zápasom univerzitnej basketbalovej lige NCAA proti Coloradu 13. januára 2024 v americkom meste Boulder. Foto: TASR - AP

Bronny James má za sebou nevydarený štart v univerzitnej basketbalovej lige NCAA.

California 15. januára (TASR) - Bronny James má za sebou nevydarený štart v univerzitnej basketbalovej lige NCAA. Syn slávneho amerického basketbalistu LeBrona Jamesa nastúpil za svoj tím University of Southern California proti Coloradu, hostia zvíťazili 68:58. Devätnásťročný hráč odohral 25 minút, no nepremenil ani jeden zo svojich siedmich pokusov.

James sa pokúšal bodovať trikrát aj spoza trojkového oblúka. Pre Californiu je táto prehra deviata v sezóne. Tridsaťdeväťročný LeBron James sa niekoľkokrát vyjadril, že motiváciu hrať ešte v NBA má aj preto, že si chce zahrať so svojim synom. Ten sa však po svojom prvom zápase v NCAA dostal pod paľbu kritiky. "Toto je hráč pre NBA? Katastrofa," napísal jeden z fanúšikov. Niektorí ho však napriek zlej streľbe pochválili.

V zámorských médiách sa nedávno objavila správa, že Bronnyho výkony už pozorne začalo sledovať vedenie Miami Heat, navštívili aj niektoré jeho zápasy v tejto sezóne v stredoškolskej súťaži.