Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Basketbal

NBA: Cousins sa mal vyhrážať expriateľke zastrelením

Na archívnej snímke DeMarcus Cousins. Foto: TASR/AP

Jeho klub Los Angeles Lakers následne vydal vyhlásenie, v ktorom uviedol, že obvinenia považuje za závažné a správu prešetrí.

Los Angeles 28. augusta (TASR) - Vedenie NBA a zámorského klubu Los Angeles Lakers vyšetrujú správu, podľa ktorej sa mal americký basketbalista DeMarcus Cousins vyhrážať svojej bývalej priateľke násilím.

Portál TMZ zverejnil audionahrávku, podľa ktorej sa mal Cousins vyhrážať zastrelením expartnerky Christy Westovej, matke ich sedemročného dieťaťa. Lakers následne vydali vyhlásenie, v ktorom uviedli, že obvinenia považujú za závažné a správu prešetria. V súčasnosti spolu s ligovými predstaviteľmi zhromažďujú všetky informácie.

Dvadsaťdeväťročný pivot sa minulý víkend v Atlante oženil s dlhoročnou priateľkou Morgan Langovou. Ešte v júli sa upísal Lakers ako voľný hráč, no krátko na to si počas tréningu v Las Vegas roztrhol predný krížny väz v ľavom kolene a musel podstúpiť operáciu. Cousinsovi reálne hrozí, že vynechá celú nasledujúcu sezónu. Informáciu priniesla agentúra AP.