Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

Post primátorky Lučenca obhájila ALEXANDRA PIVKOVÁ

Na archívnej snímke vpravo primátorka mesta Lučenec Alexandra Pivková si prevzala cenu FÉNIX - kultúrna pamiatka roka 2015 za komplexnú obnovu a reštaurovanie neologickej synagógy v Lučenci a vľavo minister kultúry SR Marek Maďarič počas slávnostného vyhlásenia výsledkov súťaže FÉNIX - kultúrna pamiatka roka 2015, 12. decembra 2016 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

A. Pivková získala dovedna 4437 hlasov (66,22 percenta) z celkovo 6700 platných hlasov.

Lučenec 11. novembra (TASR) – Na čele Lučenca bude aj v nasledujúcom volebnom období súčasná primátorka Alexandra Pivková (nezávislá). Vyplýva to z neoficiálnych výsledkov komunálnych volieb, ktoré zverejnil Štatistický úrad SR na svojej internetovej stránke.



A. Pivková získala dovedna 4437 hlasov (66,22 percenta) z celkovo 6700 platných hlasov. Volebná účasť v Lučenci dosiahla úroveň 30,51 percenta.

„Ďakujem veľmi pekne všetkým voličom, ktorí mi prejavili opäť dôveru, podporili ma svojím hlasom a takto ocenili našu doterajšiu prácu pre náš spoločný cieľ. Veľmi si vážim takúto významnú podporu. Je to pre mňa záväzok pokračovať naďalej v zodpovednej a intenzívnej práci, pretože máme radi naše mesto a chceme v ňom spoločne slušne a spokojne žiť,“ uviedla primátorka na margo svojho znovuzvolenia v stanovisku, ktoré poskytla TASR.