Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Banskobystrický kraj

V okresoch Lučenec, R. Sobota a Revúca prebehli voľby bez problémov

Ilustračné foto Foto: FOTO TASR – Maroš Černý

V okresoch Lučenec, Rimavaská Sobota a Revúca boli o 22:00 h bez problémov zatvorené všetky volebné miestnosti.

Lučenec/Rimavská Sobota/Revúca 4. novembra (TASR) – Voľby do vyšších územných celkov v okresoch Lučenec, Rimavská Sobota a Revúca prebehli pokojne a bez incidentov. TASR to potvrdili predsedovia a zapisovatelia obvodných volebných komisií.

"Máme informácie, že všetky volebné miestnosti boli zatvorené načas. Voľby u nás prebehli bez akýchkoľvek incidentov," uviedol pre TASR predseda obvodnej volebnej komisie v Rimavskej Sobote Csaba Žitňar.

O 22.00 h boli uzatvorené aj všetky volebné miestnosti v susednom okrese Lučenec. "Počas volieb neboli zaznamenané žiadne výnimočné udalosti. Už čakáme na prvých zástupcov okrskových komisií s výsledkami," dodal predseda obvodnej volebnej komisie v Lučenci Jaroslav Juhaniak.

Rovnaká situácia bola aj v Revúckom okrese. "Nemáme nahlásené žiadne predĺženie volieb v niektorom okrsku, všetky boli zatvorené o desiatej," priblížil zapisovateľ obvodnej volebnej komisie v Revúcej Dominik Čulok.

Jej členovia riešili večer oznámenie od občanov, podľa ktorého mal byť jeden z predsedov okrskových volebných komisií v okrese pri výkone svojej práce opitý. "Podnet sme preverili, ale nakoniec sa ukázal ako neopodstatnený," zakončil Čulok.