Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Banskobystrický kraj

Dve osoby zahynuli pri nehode medzi Zvolenom a Dobrou Nivou

Dopravná nehoda medzi Zvolenom a Dobrou Nivou Foto: www.facebook.sk

V súvislosti s nehodou je cesta uzavretá, obchádzka vedie cez Ostrú Lúku. Polícia hľadá svedkov tragickej nehody.

Zvolen 11. septembra (TASR) – Na ceste I/66 medzi Zvolenom a Dobrou Nivou sa dnes ráno stala tragická dopravná nehoda. Na mieste pri nej zahynuli dve osoby. V súvislosti s nehodou bola cesta dopoludnia uzavretá, po zdokumentovaní nehody je v súčasnosti plne prejazdná. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ako popoludní informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, pri nehode zahynul manželský pár. "Podľa doterajšieho objasňovania k dopravnej nehode došlo tak, že 66-ročný vodič dodávkového vozidla za doposiaľ presne nezistených okolností prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s osobným motorovým vozidlom Škoda Felícia. To viedol 71-ročný vodič. Spolu s jeho 69-ročnou spolujazdkyňou utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. V súvislosti s tragickou nehodou sme začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrovania boli prizvaní znalci z odboru dopravy aj zdravotníctva," konštatovala Kováčiková.

Polícia hľadá svedkov tragickej nehody. Ak by niekto vedel poskytnúť bližšie informácie, prípadne niektorý z okoloidúcich vodičov disponuje videozáznamom, ktorý by priebeh nehody zachytával, nech to oznámi polícii na telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.