Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

Po čelnej zrážka dvoch áut pri Senci zomrel 60-ročný muž

Medzi Sencom a Veľkým Bielom prešiel Chevrolet do protismeru, kde sa zrazil s Passatom. 60-ročný vodič Chevroletu zomrel. Muž, žena a dieťa z Passatu sa zranili. Žena vážne, a preto musela byť prevezená do nemocnice vrtuľníkom. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave/Facebook

Vodič vozidla Chevrolet mal podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin prejsť s vozidlom do protismeru – do jazdnej dráhy vozidla Passat.

Bratislava 6. augusta (TASR) - Medzi obcou Veľký Biel a mestom Senec sa v nedeľu (5.8.) podvečer čelne zrazili dve osobné autá. Pri nehode zomrel 60-ročný vodič jedného z vozidiel. Ďalší traja ľudia, vrátane maloletého dieťaťa, utrpeli zranenia. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

"Vodič vozidla Chevrolet mal podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin prejsť s vozidlom do protismeru – do jazdnej dráhy vozidla Passat," opísala priebeh nehody Mihalíková. Vodiča Passatu a dieťa, ktoré sa s ním viezlo, odviezla do nemocnice sanitka. Ich ťažko zranenú spolujazdkyňu záchranári previezli do nemocnice letecky. Presné príčiny nehody polícia vyšetruje.