Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia pátra po pytliakovi, ktorý neďaleko Mníšan zastrelil jeleňa

Polícia v Revúcej pátra po pytliakovi, ktorý neďaleko Mníšan, časti obce Magnezitovce, zastrelil jeleňa. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj. „V katastri Mníšan bol nájdený zastrelený jeleň, ktorý mohol mať šesť až sedem rokov. Viac ako 120 kilogramov vážiaci jeleň ležal v bahne a nebol označený značkou na označenie ulovenej zveri,“ konkretizuje polícia s tým, že spoločenská hodnota takéhoto zvieraťa je odhadnutá na dvetisíc eur, 13. septembra 2019. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Viac ako 120 kilogramov vážiaci jeleň ležal v bahne a nebol označený značkou na označenie ulovenej zveri, konkretizuje polícia.

Magnezitovce 13. septembra (TASR) – Polícia v Revúcej pátra po pytliakovi, ktorý neďaleko Mníšan, časti obce Magnezitovce, zastrelil jeleňa. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

„V katastri Mníšan bol nájdený zastrelený jeleň, ktorý mohol mať šesť až sedem rokov. Viac ako 120 kilogramov vážiaci jeleň ležal v bahne a nebol označený značkou na označenie ulovenej zveri,“ konkretizuje polícia s tým, že spoločenská hodnota takéhoto zvieraťa je odhadnutá na dvetisíc eur.