Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Banskobystrický kraj

O post primátora Detvy sa chystá zabojovať folklorista Ján Sekereš

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Martin Palkovič

Sekereš, rodák z Detvy, v aktuálnom volebnom období pôsobí v komunálnej sfére v pozícii člena finančnej komisie ako neposlanec.

Detva 2. septembra (TASR) – O post primátora Detvy v tohtoročných novembrových komunálnych voľbách chce zabojovať 39-ročný Ján Sekereš. Ako informoval TASR, svoju kampaň povedie pod sloganom "Detva potrebuje skutočne napredovať. Viem, ako na to". Cieľom Sekereša je, aby sa mesto rozvíjalo rýchlejšie a napredovalo, aby sa v ňom žilo lepšie, ľahšie a ľudia z neho nemuseli odchádzať.

"Detvu milujem pre jej charakter, pre ľudí, ktorí v nej žijú a preto, že práve toto mesto je originálna esencia poctivého vzťahu k folklóru a tradíciám," konštatoval dlhoročný folklorista z Podpoľania.

Sekereš, rodák z Detvy, v aktuálnom volebnom období pôsobí v komunálnej sfére v pozícii člena finančnej komisie ako neposlanec.

"Chcem skončiť s delením na našich a tých druhých. Chcem realizovať projekty, ktoré prinesú pre Detvu skutočný rozvoj, nové pracovné príležitosti, čo zvýši kvalitu života v meste a Detvu urobia krásnym a atraktívnym miestom nielen pre nás, ale i návštevníkov," dodal.